dokument televízia ako zachrániť reštauráciu Viesť vlastnú reštauráciu nie je žiadna sranda. Občas sa do toho pustia ľudia, ktorí nemajú žiadne skúsenosti a ono to vyjde, ale väčšinou to dopadne opačne. Personál je protivný, zákazníci nespokojní a majiteľom sa vŕšia účty. Čo v takej situácii robiť? Text Ivana Petrová | FOTO food network S ledovanie reštaurácií nie je prvou reláciou, v ktorej sa úspešní kuchári a reštauratéri snažia pomôcť nad hladinu tým neúspešným. Nesmierne populárny je napríklad Gordon Ramsay, ktorý si rozhodne neberie servítky ani pred kamerami a svojím „klientom“ neváha vyčistiť poriadne žalúdky. V Čechách sa podobného formátu chopil Zdeněk Pohlreich. Môže sa vám občas zdať, že sú páni zbytočne hrubí a drsní, predsa stačí povedať, čo je zle, prísť s novým jedálničkom, mať usmievavú obsluhu a ľudia sa budú len hrnúť. Ako však uvidíte v novom seriáli Sledovanie reštaurácií s Williem Degelom, ide o viac. Za problémami v reštauráciách často stoja konkrétni ľudia a ich vzájomné vzťahy. Willie tak musí byť nielen zdatný podnikateľ, ale aj psychológ a poradca. Budete svedkami interiérových premien, ale hlavne tých ľudských. A ani Willie nie je žiadny mäkkýš a vie kuchárov a čašníkov postaviť pekne do laty. Ak vás baví gastronómia a máte radi dobré konce, určite sa pozerajte na seriál Sledovanie reštaurácií. Sledovanie reštaurácií Food Network HD | každý pondelok TV program Food Network HD nájdete napríklad v týchto balíčkoch Kompletná programová ponuka Skylink