Televízia / recept Text canal+ domo | FOTO canal+ domo Coniglio alla Ligure Recepty nájdete tu klikni Ingrediencie 1 kg naporciovaného králika 100 g olív 1 cibuľa Pár vetvičiek rozmarínu 1,5 šálky červeného vína Primitivo 4 strúčiky cesnaku 2 hrste čerstvého tymianu Taliansky extra panenský olivový olej Zeleninový alebo mäsový vývar 5 bobkových listov Hrsť píniových orieškov Soľ a korenie 1 polievková lyžica medu Príloha Rímsky šalát čas PrÍPRAVY 1,5 hodiny PrÍPRAVA jedla Vo veľkom širokom hrnci rozohrejeme olivový olej a orestujeme nakrájanú cibuľu a cesnak. Pridáme kúsky králika, bobkové listy, tymian, nadrobno nasekaný rozmarín a smažíme, kým mäso nechytí zlatistú farbu. Potom podlejeme červeným vínom a počkáme, kým sa alkohol neodparí. Nakoniec pridáme olivy, med, píniové oriešky a premiešame. Podlejeme trochou vývaru, hrniec prikryjeme pokrievkou a dusíme. Čas od času pridáme naberačku vývaru. Varíme, kým mäso nie je mäkké a nezačne sa oddeľovať od kostí. Naservírujeme na tanier, ozdobíme rozmarínom a ďalšími bylinkami. Podávame s pohárom vína. Recept nájdete v 12. epizóde seriálu Súboj chutí 3 na CANAL+ Domo vo Videotéke Skylink Kuchárske show na CANAL+ Domo CANAL+ Domo | každý deň TV program CANAL+ Domo nájdete napríklad v týchto balíčkoch Kompletná programová ponuka Skylink