Televízia / recept Text canal+ domo | FOTO canal+ domo Provensálske Petits Farcis s mletým morčacím mäsom Recepty nájdete tu klikni Ingrediencie 2 paradajky 3 malé guľaté cukety 2 papriky (žltá a červená) 1 cibuľa 300 g mletého morčacieho mäsa Zväzok petržlenovej vňate 2 jarné cibuľky 1 strúčik cesnaku Pár lyžíc strúhanky Olivový olej Soľ, korenie ČAS PrÍPRAVY 1,5 hodiny PRÍPRAVA JEDLA Z paradajok, paprík a cukiet odkrojíme vršky, ktoré si odložíme na neskôr. Lyžicou vydlabeme vnútro paradajok a cukiet. Semienka papriky vyhodíme. Zeleninovú dužinu a cibuľu nakrájame nadrobno a osmažíme na panvici na olivovom oleji. Preložíme do misy, pridáme najemno nakrájanú petržlenovú vňať, jarnú cibuľku a mleté mäso. Všetko dobre premiešame. Ak je zmes príliš riedka, pridáme trochu strúhanky. Dochutíme soľou, korením a plnkou naplníme vydlabanú zeleninu. Na plech nalejeme dve lyžice olivového oleja a posypeme dvomi lyžicami strúhanky. Položíme plnenú zeleninu a zakryjeme ju vrškami. Osolíme a pokvapkáme olivovým olejom. Pečieme v rúre vyhriatej na 180 stupňov asi 45 minút alebo kým zelenina nezmäkne. Vyberieme a necháme 10 minút vychladnúť. Recept nájdete v 5. epizóde seriálu Súboj chutí 3 na CANAL+ Domo ve Videotéke Skylink Kuchařské show na CANAL+ Domo CANAL+ Domo | každý deň TV program CANAL+ Domo nájdete napríklad v týchto balíčkoch Kompletná programová ponuka Skylink