televízia / recept Text canal+ domo | FOTO canal+ domo Dajte si… KREVETY NA SOLI Recepty nájdete tu klikni S LIMONÁDOU Z GRANÁTOVÉHO JABLKA A ČERVENÉHO OVOCIA Ingrediencie 12 kusov surových celých kreviet 1 lyžica hrubej soli Pesto 2 lyžice nasekanej petržlenovej vňate 2 strúčiky cesnaku 1 čili paprička 4 lyžice olivového oleja 5 stoniek koriandru soľ – podľa chuti Limonáda 750 ml studenej vody šťava z 1 citróna 3 lyžice sirupu z granátového jablka semienka z polovice granátového jablka niekoľko čerešní niekoľko malín 1 vetvička rozmarínu kocky ľadu Pesto: Cesnak a čili papričku nakrájame najemno a zmiešame s petržlenovou vňaťou a olivovým olejom. Celé dochutíme podľa potreby korením a soľou. Limonáda: Do 750 ml vody pridáme sirup a semienka z granátového jablka, citrónovú šťavu, čerešne, maliny, rozmarín a kocky ľadu. Všetko premiešame. Krevety: Na rozpálenú panvicu nasypeme hrubú soľ. Pridáme k nej krevety a opečieme ich zo všetkých strán doružova. Podávame s pestom a limonádou. Kuchárske show na CANAL+ Domo CANAL+ Domo | každý deň TV program CANAL+ Domo nájdete napríklad v týchto balíčkoch Kompletná programová ponuka Skylink