televízia / recept Text canal+ domo | FOTO canal+ domo Recepty nájdete tu klikni Dajte si… Rybí tažín s bulgurom INGREDIENCE 100 g cibule 600 g mäsa zo sumca 4 strúčiky cesnaku 10 g zázvoru 1 malá chilli paprička 2 zrelé paradajky 5 stoniek petržlenovej vňate 5 stoniek koriandru citrónová šťava 1 nakladaný citrón (nemusí byť) 1 lyžička rímskej rasce 1 zelená paprika 1 lyžička soli 20 čiernych olív olej Rozmixujte cesnak, zázvor, chilli papričky, paradajky, petržlenovú vňať a koriander. Pridajte 4 lyžice olivového oleja, šťavu z jedného citróna, nakladaný citrón nakrájaný na osminky a rímsku rascu, zamiešajte a preložte do misky. Pridajte mäso zo sumca pokrájané na väčšie kusy. Premiešajte a nechajte v chlade marinovať 30 minút. Potom v plytkom kastróliku na oleji osmažte najemno nasekanú cibuľu. Pridajte na kocky nakrájanú zelenú papriku a nechajte ju trošku zmäknúť. Na pripravenú zeleninu potom položte kúsky ryby, podlejte 200 ml vývaru alebo vody a nechajte asi 5 minút povariť. Zakryte alobalom, stiahnite plameň a desať minút poduste. Potom odokryte, posypte čerstvým koriandrom, olivami a podľa chuti osoľte. Podávajte s bulgurom alebo s ryžou. Kuchárske show na CANAL+ Domo CANAL+ Domo | každý deň TV program CANAL+ Domo nájdete napríklad v týchto balíčkoch Kompletná programová ponuka Skylink