Televízia / recept Text canal+ domo | FOTO canal+ domo Recepty nájdete tu klikni Dajte si… Steak z karfiolu s volským okom a šalátom z uhorky Suroviny plátok pečeného karfiolu 3 lyžice prepusteného masla vajce černuška Šalát z uhoriek 1 uhorka 1 malá červená cibuľa 1 lyžica kapár lžíce mandlí petržlenová vňať alebo koriander soľ a korenie Karfiol opečte na rozpálenej panvici na dvoch lyžiciach prepusteného masla z oboch strán. Na poslednej lyžici masla pripravte volské oko, a to tak, aby žĺtok zostal tekutý. Osoľte, okoreňte a posypte černuškou. Kým sa vajce smaží, pripravte si šalát. Uhorku nakrájajte na tenké plátky, cibuľu na jemné prúžky, kapary pokrájajte len zľahka. Dajte do misy, zalejte lyžicou nálevu z kapár, osoľte a okoreňte. Nakoniec pridajte nasekanú petržlenovú vňať a dobre premiešajte. Opečený karfiol podávajte s volským okom a šalátom z uhorky. Kuchárske show na CANAL+ Domo CANAL+ Domo | každý deň TV program CANAL+ Domo nájdete napríklad v týchto balíčkoch Kompletná programová ponuka Skylink