televízia / recept Text canal+ domo | FOTO canal+ domo Ossobuco so zelerovou remuládou Recepty nájdete tu klikni Ingrediencie: 12 kúskov teľaciny alebo hovädziny so špikovou kosťou soľ a korenie olej na smaženie 1 cibuľa 2 strúčiky cesnaku 2 kúsky stopkového zeleru 2 mrkvy 2 bobkové listy 1 pohár červeného vína 3 lyžice paradajkového pretlaku 1 vetvička rozmarínu 1 zväzok petržlenovej vňate zelerová remuláda: 1 zeler 2 mrkvy 6 lyžíc majonézy malý zväzok kôpru šťava z polovice citróna soľ a korenie Príprava: Mäso osolíme, okoreníme, sprudka osmažíme z oboch strán a odložíme nabok. Na panvicu pridáme na kocky nakrájanú zeleninu a opekáme, kým mierne nezmäkne. Potom všetko preložíme do tlakového hrnca, pridáme paradajkový pretlak, dva bobkové listy, rozmarín a podlejeme pohárom vína. Starostlivo hrniec zatvoríme a varíme 30 min. Medzitým môžeme pripraviť remuládu. Zeler nakrájame na slížiky, mrkvu nahrubo nastrúhame, kôpor nasekáme. Pridáme majonézu a citrónovú šťavu, osolíme, okoreníme a všetko dobre premiešame. Kuchárske show na CANAL+ Domo CANAL+ Domo | každý deň TV program CANAL+ Domo nájdete napríklad v týchto balíčkoch Kompletná programová ponuka Skylink