Televízia / recept Text canal+ domo | FOTO canal+ domo Trhané mäso z bôčika Recepty nájdete tu klikni Ingrediencie: 2 kg bravčového bôčika Suchá marináda: 18 g soli 4 g mletého korenia 3 hviezdičky badyánu 20 g cukru 15 g sladkej papriky 4 g kajenského korenia 4 strúčiky cesnaku 3 g sušeného rozmarínu 100 ml oleja Príprava: Najskôr zmiešame všetky korenia a prelisujeme cesnak. Mäso vykostíme, dôkladne potrieme zmesou korenia, pridáme cesnak, zľahka ho pokvapkáme olejom a zabalíme do alobalu. Necháme marinovať cez noc v chladničke. Chvíľku to trvá, ale stojí to za to. Marinované mäso pečieme dlho a pri nízkej teplote, kým sa nebude rozpadať v rukách (80 °C, cca 10 hodín). Takto pripravený bôčik sa skvelo hodí do sendviča, ale dá sa použiť tiež na nátierku alebo pridať do cestovín. Kucharské show na CANAL+ Domo CANAL+ Domo | každý deň TV program CANAL+ Domo nájdete napríklad v týchto balíčkoch Kompletná programová ponuka Skylink