Televízia / recept Text canal+ domo | FOTO canal+ domo Hovädzí tatarák Recepty nájdete tu s hľuzovkovou klikni majonézou, pažítkovým olejom a kyslými uhorkami Ingrediencie: Tatarák: 500 g hovädzej roštenky 70 g zaváraných uhoriek 1 najemno nakrájaná cibuľa 20 ml oleja 4 g soli 2 g korenia Pažítkový olej: 100 g pažítky 500 ml olivového oleja Strúčik cesnaku 5 g soli Hľuzovková majonéza: 1 l oleja 30 ml jablčného octu 4 vajcia 15 g soli 20 g medu 50 ml hľuzovkového oleja Príprava: Majonéza: Rozmixujeme ocot, vajcia a med. Potom pomaly prilievame olej a miešame, kým všetko nezhustne. Pažítkový olej: Pažítku nasekáme nadrobno a zmiešame s olivovým olejom, cesnakom a soľou. Všetko rozmixujeme ručným mixérom a precedíme cez jemné sitko. Tatarák: Mäso zomelieme a premiešame s nakrájanými zaváranými uhorkami, cibuľou, olejom a korením. Pripravené mäso dáme na tanier, jemne pokvapkáme pažítkovým olejom a pridáme trošku majonézy. Servírujeme s čerstvo opečenými hriankami z bieleho chleba. Kuchárske show na CANAL+ Domo CANAL+ Domo | každý deň TV program CANAL+ Domo nájdete napríklad v týchto balíčkoch Kompletná programová ponuka Skylink