Televízia / recept Text canal+ domo | FOTO canal+ domo Praženica s klobásou Recepty nájdete tu klikni Ingrediencie 6 farmárskych vajec 100 g żywieckej klobásy 1 lyžica masla 1 žemľa Soľ Korenie 3 koktailové paradajky ½ cibule Jablčný ocot Príprava Paradajky si nakrájame na štvrtiny a zmiešame s nadrobno nakrájanou cibuľou. Pridáme čerstvo pomleté korenie, soľ, ocot a necháme 10 minút odležať. Žemľu nakrájame na 2cm plátky a pečieme v rúre predhriatej na 180 °C, kým nezhnedne. Na panvici si rozpustíme maslo, pridáme klobásu nakrájanú na kocky a čerstvo pomleté korenie, zamiešame. Len čo maslo prestane peniť, stiahneme teplotu na minimum a pridáme vajcia. Keď bielky začnú belieť, premiešame ich. Na žĺtky zatiaľ nesiahame. Opakujeme, kým nie sú všetky bielky hotové. Potom panvicu presunieme zo sporáku a na minútu zakryjeme pokrievkou. Medzitým si pripravíme taniere, poukladáme na taniere paradajky a opečené pečivo. Odkryjeme panvicu, rýchlo zamiešame žĺtky a servírujeme. Kucharské show na CANAL+ Domo CANAL+ Domo | každý deň TV program CANAL+ Domo nájdete napríklad v týchto balíčkoch Kompletná programová ponuka Skylink