Televízia / recept Text canal+ domo | FOTO canal+ domo Panenka v tuniakovej omáčke Recepty nájdete tu klikni Ingrediencie 2 bravčové panenky (asi 600 g) 40 g kapár 50 g parmezánu 50 g rukoly Tuniaková omáčka 1 plechovka tuniaka v oleji 200 g majonézy 20 ml bieleho vinného octu 30 g strúhaného parmezánu Soľ Korenie Príprava Panenku osolíme, okoreníme a osmažíme zo všetkých strán. Potom ju vložíme do rúry vyhriatej na 160 °C a necháme zhruba 8 minút piecť. Medzitým si pripravíme tuniakovú omáčku. Všetky prísady na omáčku dáme do misky a miešame, kým nezískame hladkú hustú zmes. Hotové mäso vyberieme z rúry a necháme vychladnúť. Nakrájame na tenké plátky, dáme na tanier a potrieme tuniakovou omáčkou, posypeme kaparami, rukolou a strúhaným parmezánom. Kucharské show na CANAL+ Domo CANAL+ Domo | každý deň TV program CANAL+ Domo nájdete napríklad v týchto balíčkoch Kompletná programová ponuka Skylink